LEKYSHA

Milí priatelia. Dnes nás po zákernej chorobe navždy opustila naša Berberská levica Lekysha.( lev berberský je vo voľnej prírode už vyhynutý od roku 1922 kedy bol zastrelený posledne voľne žijúci jedinec na Slovensku sú len v ZOO Bojnice a práve u nás v Kostolnej pri Dunaji). Pochádzala zo ZOO Plzeň a robila spoločnosť a vernú lásku nášmu Sultánovi. Jej srdiečko prešlo za dúhový most a bude strážiť každého z nás. LEKYSHA budeš nám chýbať a hlavne tvojej láske SULTÁNOVI. LEKYSHA už ťa nič nebolí a vieme, že si našla svoj pokoj a kľud. Stráž svojho miláčika Sultána nakoľko pre neho to bude napriek svojmu veku ťažký boj. Navždy budeš v našich srdciach. Smutné je že podľa nového zákona nemôžeme hľadať náhradu.

S.O.S

15.09.2021

Vážení návštevníci, priatelia a podporovatelia našej Oázy Sibírskeho tigra, občania Slovenska!

Dňa 23.5.2020 dve tigrie slečny z Oázy sibírskeho tigra Bublinka (Sheena) a jej sestra Luna oslávili 9. narodeniny. Bublinka a Lunka prajeme Vám krásne narodeniny,
veľa zdravia, šťastia, lásky od ošetrovateľov a krstnej mamy Irenky.

Dňa 31.01.2020 robilo reportáž funradio o málo poznaných miestach na Slovensku. Medzi nimi si vybrali aj oázu sibírskeho tigra. :)

PF 2020

31.12.2019

Niekto sa nám tu už chystá na novoročný prípitok a my, tigronadšenci, by sme vám všetkým chceli zapriať do roku 2020 .......Nekonečne veľa radosti, šťastia, zdravia a lásky. A tiež, menej času s nosom zaboreným v telefóne, lebo prichádzate o to najcennejšie - čas so svojou rodinou a priateľmi, aj tými štvornohými Žiaľ, čas sa vrátiť nedá, a tak ho...

Maya, kto by to bol povedal, že jedného dňa Ti budem písať rozlúčku.....🕯

2 % z daní

13.02.2019

Ako podporiť tigríky aj keď nemôžete prísť osobne?

Nový rok

31.12.2018

Všetko dobré do Nového roku 2019 Vám praje Tím Oázy Sibírskeho Tigra Nech Vaše kroky šťastie sprevádza, nech lásku vždy po boku máte a zdravia vždy plný dom. Na každý nový deň sily do boja ako tiger a odvahy akú len lev môže mať !!
Šťastný Nový Rok 2019 🐯

Výzdoba

16.12.2018

Tigríky si príchodom tretej adventnej nedele vyzdobili svoju Oázu, alebo skôr oduševnene pomáhali 🤗 Ešte vydržať posledný týždeň a je to tu 😍!

Amurko

24.06.2018

Ahojte všetci! Chcel by som sa Vám predstaviť. Volám sa Amurko a narodil som sa 23.3.2018 , moja mamina je Luna a ocino Hanny. Všetkým zvedavcom odpoviem na otázky veľmi rád.

Milí priatelia, podporovatelia, návštevníci, dovoľte mi v mene pani majiteľky Yvetky a celého tímu Oázy, všetkých jej pásikavých ale aj nepásikavých obyvateľov poďakovať sa Vám za vašu celoročnú podporu, návštevu, príspevky či chutné dobroty, ktoré ste pre našich zverencov priniesli. Opäť to bol krásny ale i ťažký rok, o niekoho sme prišli, no...

Chceli by sme poďakovať našej bývalej dlhoročnej dobrovoľníčke Žanete Kubánekovej, ktorá je stále, ako sa vraví - "pásik pozitiv" . Vďaka nekonečnej láske k tigríkom a návštevám Oázy, vznikol o nás krásny článok kde zaspomínala na radosti, bežné starosti a prezradila aj zázračné pôsobenie prítomnosti tigrov na ľudí.