LEKYSHA

Milí priatelia. Dnes nás po zákernej chorobe navždy opustila naša Berberská levica Lekysha.( lev berberský je vo voľnej prírode už vyhynutý od roku 1922 kedy bol zastrelený posledne voľne žijúci jedinec na Slovensku sú len v ZOO Bojnice a práve u nás v Kostolnej pri Dunaji). Pochádzala zo ZOO Plzeň a robila spoločnosť a vernú lásku nášmu Sultánovi. Jej srdiečko prešlo za dúhový most a bude strážiť každého z nás. LEKYSHA budeš nám chýbať a hlavne tvojej láske SULTÁNOVI. LEKYSHA už ťa nič nebolí a vieme, že si našla svoj pokoj a kľud. Stráž svojho miláčika Sultána nakoľko pre neho to bude napriek svojmu veku ťažký boj. Navždy budeš v našich srdciach. Smutné je že podľa nového zákona nemôžeme hľadať náhradu.

naše otváracie hodiny prechádzajú na zvyčajný režim počas roka - Oázu môžete prísť navštíviť počas víkendov, sviatkov a školských prázdnin.

Navštívili ste už Oázu a máte peknú či vtipnú fotku - "selfie" s tigríkmi a chcete byť na našej stránke? Pošlite nám jednu peknú fotku na náš mail oaza.sibirskehotigra.official@gmail.com a vytvorte spolu s nami spomienkový album návštev pre Vás - návštevníkov. Spolu s fotkou do mailu napíšte Vaše krstné meno/ prezývku a dátum návštevy (rok/mesiac)....

Milí priatelia Oázy, po všetkých zvedavých otázkach z Vašej strany ohľadom mláďat Vám s nesmiernou radosťou predstavujeme náš prírastok, maličkú tigricu - Mayu. Na svet ju priviedla 1. mája 2017 jej hrdá mamička, prvorodička - Luna, oteckom sa po druhý raz stal Hanny.

V prvom rade by sme chceli srdečne poďakovať všetkým dobrovoľníkom, ktorí priložili svoje šikovné ruky k dielu a vytvorili tak krásne spríjemnenie Dňa Detí a oslavy našich tigríkov!!!

Pomôcť tigríkom môžete aj formou vecí na rozširovanie a obnovu výbehov ako napr. palety, štrk, dosky, piesok, zemina, stromčeky, trávové semená , cement, drevo - guľatina s Ø min. 15cm, kamene, farby, laná prípadne iný, nepoužitý stavebný materiál.

Oznam

19.04.2017

Hľadáme šikovného záujemcu na spracovanie mäsa pre tigre. Pre viac informácií, prosím, kontaktujte majiteľku projektu 0905 423 846.